Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΣΕΒΕ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ.ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ-ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

Η Π.Α.Σ.ΕΒΕ πήρε την πρωτοβουλία να απευθυνθεί στα σωματεία και τις ομοσπονδίες και να ανοίξει μια συζήτηση για το προσανατολισμό και τους στόχους που πρέπει να έχει για να γίνει πιο αποτελεσματικό για να αποκρουστεί η αντιλαϊκή επίθεση.
Σας στέλνουμε το κείμενο θέσεων που επεξεργάστηκε η πανελλαδική γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ και σας ζητάμε να δεχτείτε να το συζητήσουμε μαζί σας σε συνεδρίαση του ΔΣ.

Η αποδοχή από μέρους σας της  πρόσκλησης μας, σαφώς δεν προϋποθέτει ότι οπωσδήποτε υπάρχει συμφωνία για τις θέσεις και τις εκτιμήσεις που έχει ο κάθε φορέας.

Θεωρούμε ότι οι επιφυλάξεις , ακόμα και η διαφωνία με τις θέσεις της ΠΑΣΕΒΕ, δεν πρέπει να εμποδίσει τη συζήτηση που πρέπει κατά τη γνώμη μας να αναπτυχθεί και αφορά την ανάγκη να δυναμώσουν τα σωματεία μας, να γίνουν πιο αποτελεσματικά στην μάχη για την υπεράσπιση των συναδέλφων που καθημερινά πνίγονται στα προβλήματα.
Μαζί με την παρούσα πρόσκληση σας στέλνουμε, για πληρέστερη ενημέρωση σας και το κείμενο θέσεων της ΠΑΣΕΒΕ που θα θέλαμε να το παρουσιάσει εκπρόσωπός μας, σε συνεδρίαση του ΔΣ σας.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΑΣΕΒΕ 


 


ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ