Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Βιοτέχνες Θεσσαλονίκης: "Ερχεται κοινωνική έκρηξη".Επαναστατικά κούφια λόγια από ΟΣΒΘ με μηδενική-ανύπαρκτη όμως δράση.

Ο πρόεδρος της ΟΒΣΘ με τους πύρινους λόγους του προσπαθεί να καλύψει την ανυπαρξία της ομοσπονδίας στην οργάνωση πάλης.
 Τον διαμηνύουμε ότι , η κοινωνική έκρηξη θα γίνει , και τότε αλίμονο και στους καρεκλοκένταυρους συνδικαλιστές που με το δικό τους τρόπο εξασφαλίζουν να περνάει η αντιλαϊκή πολιτική...
 Παρακάτω το άρθρο που αφορά την ανακοίνωση της ΟΣΒΘ

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τον προΰπολογισμό του 2014 εξαπολύει η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης. Μιλά για καταστροφικό έργο, για πυρ ομαδόν σε ομάδες πολιτών και για κοινωνική έκρηξη που θα επακολουθήσει. 
Η ανακοίνωσης της ΟΒΣΘ:
" Άλλη μια συνέχεια στο καταστροφικό έργο της κυβέρνησης είναι το σχέδιο προϋπολογισμού 2014, καταδυκνείοντας χωρίς αμφισβήτηση πως θα συνεχιστεί για 5η συνεχή χρονιά το πυρ ομαδόν σε μικρομεσαίους, εργαζόμενους, συνταξιούχους και άνεργους.
Με τους φόρους να αγγίζουν τα επιπλέον 2,5δις, με αντίστοιχη μείωση δαπανών για το κοινωνικό κράτος, διαφαίνεται η συνέχιση της άλογης και καταστροφικής πολιτικής που θα καταβαραθρώσει τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας, με ραγδαία αύξηση της ανεργίας, λουκέτο σε ακόμη περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Η κυβέρνηση, πιστή στη εξυπηρέτηση των μνημονιακών της υποχρεώσεων, «οικοδομεί» ένα κράτος ανεργίας, ύφεσης, υποβάθμισης των κοινωνικών αγαθών, καταστροφής του οικονομικού πυρήνα της.
Ας μην εκπλαγεί με την κοινωνική έκρηξη που θα επακολουθήσει..."
 από την ιστοσελίδα seleo η ανακοίνωση